Измиване на плац и улици с водоноска

Феникс Канал ЕООД предлага на своите клиенти измиване с водоноска на улици, халета, паркинги и помещения.
Почистване и хигиенизиране на административни и обществени сгради, търговски и промишлени обекти, улици, индустриални халета. Тя предлага услуги по цялостно или частично машинно измиване и почистване на различни видове улични настилки, както и почистване на цялостното вътрешно обзавеждане на всякакви халета и работни помещения.
Освен с професионални почистващи машини, екипът на Феникс Канал ЕООД почиства и ръчно, отделяйки специално внимание на всички детайли. Индивидуалното отношение към всеки клиент и предлагането на гъвкави схеми на разплащане, ни правят една от най-актуалните фирми във ВиК и съседните браншове.
Всяка оферта на Феникс Канал ЕООД включва препоръчителната поддръжка на вашите индустриални халета, производствени помещения и прилежащите им улици. Пакетите ни с услуги за измиване на улици, халета и помещения и разнообразните ни схеми за абонаментно обслужване включват и доставка на всички необходими консумативи и препарати със сигурен собствен транспорт. Фирмата предлага на клиентите си ВиК услуги на ниски цени, с отстъпки за количество и при заявки за абонаментна поддръжка.