Услуги

Не винаги можем да се справим със запушването на канали, което налага намесата на специализирани лица от тази сфера. В такива моменти Феникс Канал ЕООД е правилният избор.

 Отпушване на канали в дома и офиса - Запушеният канал може да доведе до редица неприятности като неприятна миризма, наводнение и други. За да предотвратяването много от тези неприятности се свържете с нашите специалисти от Феникс Канал ЕООД.

 Отпушване на сифони, тоалетна, душ кабина или мивка или при подобен проблем в кухня - Ако сифонът, тоалетната или мивката се запушват прекалено често и стандартните методи не помагат, свържете се с Феникс Канал ЕООД. Предлагаме професионално решение на вашия проблем с помощта на качествено оборудване.

 Извършване на видеодиагностика на канали при необходимост - Често се налага да се направи видеодиагностика на запушени канали за откриване и отстраняване на конкретния проблем и преглед на състоянието на тръбопровода.

 Отпушване на канализации, източване на септични ями, изпомпване на шахти - Отпушването на шахти се налага да извърши задължително от професионалисти, защото изисква специална техника, заради това при възникването на такъв проблем се свържете с нас без да се колебаете.

 Измиване с водоноска - Извършваме и почистване с водоноска на площади, улици, на по-големи обекти като паркинги и промишлени помещения.

 Почистване на септични ями - Това е широко разпространена услуга, защото при септичните ями често има риск от преливане. Ако се нуждаете от такава услуга се свържете с наш екип от специалисти на Феникс Канал ЕООД.

Видео галерия

Услуги

Ние предлагаме следните услуги

Измиване на плац и улици с водоноска

Измиване с водоноска на улици, халета, паркинги и помещения. Почистване и хигиенизиране на ... още

Управление на отпадъци

Сортиране и преработка на отпадъци от домакинства. Рециклиране ... още

Отпушване на сифони, мивки, тоалетни

Отстраняването на ВиК аварии и по специално отпушване на канали, мивки, сифони, тоалетни, ... още

Отводняване на септични ями

При най-разпространените конструкции на септични ями има опасност от препълване ... още

Видеодиагностика на канали

Извършване на видеодиагностика на канали и други подходящи ситуаиции - комини, тесни ... още

За заявка или контакти:

Свържи се с нас